Skip navigation

Navegando por Autor Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 6 a 25 de 31 < Anterior   Próximo >
Data de publicaçãoData de defesaTítuloAutor(es)Orientador(es)Coorientador(es)
18-Jun-2020-Breakfast characterization and consumption by low-income Brazilians : food identity and regional foodSousa, Janice Ramos de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
Out-2010-Comparação entre as curvas de crescimento do Centers for Disease Control and Prevention e da Organização Mundial da Saúde para lactentes com idade de seis a 12 mesesPires, Bianca Sant’Anna; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Coelho, Lucíola de Castro; Asakura, Leiko; Sachs, Anita; Abrão, Ana Cristina Freitas de Vilhena; Coca, Kelly Pereira--
Set-2010-Desenvolvimento e pré-teste de um questionário de frequência alimentar para graduandosCarvalho, Fernanda Sanches; Laer, Nathalie Marie Van; Sachs, Anita; Salvo, Vera Lúcia Morais Antonio; Coelho, Lucíola de Castro; Santos, Gianni Mara Silva dos; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Asakura, Leiko--
3-Jan-2024-Deserts, swamps and food oases : mapping around the schools in Bahia, Brazil and implications for ensuring food and nutritional securityFrança, Fabiana Chagas Oliveira de; Zandonadi, Renata Puppin; Moreira, Iana Mendes de Almeida; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
Abr-2011-Determinação do fator de correção das hortaliças folhosas comercializadas em BrasíliaLemos, Aline Guimarães; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
17-Out-2018-Epidemiological surveillance system on foodborne diseases in Brazil after 10-years of its implementation : completeness evaluationDraeger, Cainara Lins; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Araújo, Wilma Maria Coelho; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
2-Nov-2023-Evaluation of community restaurants linked to government food and nutrition safety programs : a scope reviewSousa, Mateus Santana; Lira, Carlos Rodrigo Nascimento de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
Abr-2005-A ficha técnica de preparação como instrumento de qualidade na produção de refeiçõesAkutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Camargo, Erika Barbosa; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Araújo, Wilma Maria Coelho--
Fev-2017-Food insecurity and nutritional status of individuals in a socially vulnerable situation in BrazilGodoy, Kátia; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2020-Food safety conditions in home-kitchens : a cross-sectional study in the Federal District/BrazilFarias, Adenilma da Silva; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Araújo, Wilma Maria Coelho; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira--
Mai-2012-Food service compliance with ISO 14001 and ISO 22000Santos, Laura Lyra; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
25-Dez-2023-Foodborne diseases : a study before and during the COVID-19 pandemic in BrazilNepomuceno, Fernanda Vinhal; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Draeger, Cainara Lins; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da--
12-Set-2023-Influence of occupational stress on the body mass index of hospital workers : a systematic reviewLira, Carlos Rodrigo Nascimento de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Coelho, Lorene Gonçalves; Silva, Karine Brito Beck da; Pitangueira, Jacqueline Costa Dias; Zandonadi, Renata Puppin; Costa, Priscila Ribas de Farias--
Abr-2019-Low-income population sugar (sucrose) intake : a cross-sectional study among adults assisted by a Brazilian food assistance programBotelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin--
2019-Nutritional quality of breakfast consumed by the low-income population in Brazil : a nationwide cross-sectional surveySousa, Janice Ramos de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin--
2022-Occupational risk assessment in school food services : instruments’ construction and internal validationFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Barroso, Rosemary da Rocha Fonseca; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Raposo, António; Han, Heesup; Araya-Castillo, Luis; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
2014-Perfil e situação de insegurança alimentar dos usuários dos Restaurantes Populares no BrasilGodoy, Kátia Cruz; Sávio, Karin Eleonora Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2021-Quality of life prior and in the course of the COVID-19 pandemic : a nationwide cross-sectional study with Brazilian dietitiansMatos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
14-Jan-2021-Quality of life prior and in the course of the COVID-19 pandemic : a nationwide cross-sectional study with Brazilian dietitiansMatos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
25-Mai-2021-Self-service restaurants in SARS-CoV-2 pandemicZandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Maynard, Dayanne da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--