Skip navigation

Página de Busca


Filtros correntes:

Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 41-45 de 45.
Conjunto de itens:
Data de publicaçãoData de defesaTítuloAutor(es)Orientador(es)Coorientador(es)
18-Nov-2020-Repercussion of COVID-19 pandemic on Brazilians’ quality of life : a nationwide cross-sectional studyTeotônio, Isabella Márcia Soares Nogueira; Hecht, Mariana Machado; Castro, Luiz Claudio Gonçalves de; Gandolfi, Lenora; Pratesi, Riccardo; Nakano, Eduardo Yoshio; Zandonadi, Renata Puppin; Pratesi, Claudia Beatriz--
28-Fev-2020-Environmental, social and economic sustainability indicators applied to food services : a systematic reviewMaynard, Dayanne da Costa; Vidigal, Mayara Daré; Farage, Priscila; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção--
24-Abr-2020-Brazilian community restaurants’ low-income food handlers : association between the nutritional status and the presence of non-communicable chronic diseasesFideles, Ingrid C.; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Costa, Priscila R. F.; Souza, Jamacy Costa; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
10-Ago-2022-How do consumers understand food processing? : a study on the Brazilian populationMonteiro, Jordanna Santos; Nakano, Eduardo Yoshio; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Araújo, Wilma Maria Coelho--
18-Out-2023-Is there a convergence between the food classification adopted by food-based dietary guidelines and food science and technology?Monteiro, Jordanna Santos; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Araújo, Wilma Maria Coelho--