Skip navigation

Browsing by Subject Pão

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Date de publicationData de defesaTitreAuteur(s)Orientador(es)Coorientador(es):
2021-Amorphophallus konjac : a novel alternative flour on gluten-free breadLaignier, Fernanda; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Maldonade, Iriani Rodrigues; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Silva, Vera Sônia Nunes da; Mendonça, Marcio Antônio; Zandonadi, Renata Puppin; Raposo, António; Botelho, Raquel Braz Assunção--
1997-Avaliação da qualidade tecnológica de pães enriquecidos com farelo de trigoFonseca Filho, Antônio Alberto; Araújo, Wilma Maria Coelho; Falcirolli, Doralice Maria; Pilla, Nancy de; Marques, Antônio O.--
22-jan-201831-jui-2017Efeito de diferentes genótipos de sorgo sobre propriedades tecnológicas, sensoriais e texturométricas de pães de forma isentos de glútenAguiar, Lorena Andrade dePineli, Lívia de Lacerda de Oliveira-
2021-Impact of gluten-free sorghum bread genotypes on glycemic and antioxidant responses in healthy adultsGallo, Lorenza Rodrigues dos Reis; Reis, Caio Eduardo Gonçalves; Mendonça, Márcio Antônio; Silva, Vera Sônia Nunes da; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Botelho, Raquel Braz Assunção--