Skip navigation

Browsing by Subject Alimentos - manuseio

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Date de publicationData de defesaTitreAuteur(s)Orientador(es)Coorientador(es):
30-mai-2022-Brazilian food handlers' years of work in the foodservice and excess weight : a nationwide cross-sectional studyFideles, Ingrid Cardoso; Akutsu, de Cassia Coelho de Almeida; Costa, Priscila Ribas De Farias; Souza, Jamacy Costa; Barroso, Rosemary da Rocha Fonseca; Botelho, Raquel Braz Assunção; Han, Heesup; Raposo, António; Montes, Antonio Ariza; Vega-Muñoz, Alejandro; Zandonadi, Renata Puppin--
23-mai-201128-jan-2011Conhecimento e comportamento do consumidor acerca de práticas seguras na manipulação de alimentosCosta, Graziela Alvarez Côrrea daAraújo, Wilma Maria Coelho-
2-jan-201430-aoû-2013A eficácia do treinamento de manipuladores de alimentos : o modelo transteórico em focoGarcia, Paloma Popov CustódioAkutsu, Rita de Cássia Coelho de AlmeidaOliveira, Karin Eleonora Sávio de
2022-Occupational risk assessment in school food services : instruments’ construction and internal validationFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Barroso, Rosemary da Rocha Fonseca; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Raposo, António; Han, Heesup; Araya-Castillo, Luis; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
2008-Qualidade dos fatores de produção de couve minimamente processada no Distrito FederalSantos, Anna Paula Rodrigues dos; Junqueira, Ana Maria Resende--
9-jui-2022-A study on perception and exposure to occupational risks at public school food services in Bahia, BrazilFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Han, Heesup; Arraño Muñoz, Marcelo; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--