Skip navigation

Browsing by Subject Glúten

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 11 to 13 of 13 < previous 
Date de publicationData de defesaTitreAuteur(s)Orientador(es)Coorientador(es):
20092009Massa de banana verde : uma alternativa para exclusão do glútenZandonadi, Renata PuppinPratesi, Riccardo-
1-jui-202020-fév-2020Políticas públicas e segurança de alimentos para indivíduos com doença celíacaAguiar, Ana Luísa Falcomer deZandonadi, Renata PuppinGouveia, Priscila Farage de
19-aoû-2015-The use of sorghum to produce gluten-free breads : A systematic reviewPineli, Lívia de Lacerda de Oliveira; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Oliveira, Viviani Ruffo de; Figueiredo, Lúcio Flávio de Alencar--