Skip navigation

Browsing by Subject Digestibilidade

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 5 to 9 of 9 < previous 
Date de publicationData de defesaTitreAuteur(s)Orientador(es)Coorientador(es):
2002-Influência da adição de pectina e farelo de soja sobre a digestibilidade aparente de nutrientes, em eqüinosOliveira, Gabriel Jorge Carneiro de; Lima, José Augusto de Freitas; Araújo, Kleber Vilela; Fialho, Elias Tadeu; Bertechini, Antônio Gilberto; Pérez, Juan Rámon Olalquiaga; Freitas, Rilke Tadeu F.--
jui-2016-Nutritional value of baled rice straw for ruminant feedPeripolli, Vanessa; Barcellos, Julio Otávio Jardim; Prates, Ênio Rosa; Pimentel, Concepta Margaret McManus; Silva, Leila Picolli da; Stella, Laion Antunes; Costa Junior, João Batista Gonçalves; Lopes, Rúbia Branco--
2020-Nutritional value, fermentation losses and aerobic stability of elephant grass (Pennisetum purpureum Schum.) silage treated with exogenous fibrolytic enzymesLemos, Maikon Figueredo; Andrade, Alexandro Pereira; Quadros, Danilo Gusmão de; Silva, Pedro Henrique Ferreira da; Santos, Camila Oliveira; Souza, Caio Felipe de Barros; Silva, Marcos Antônio Vanderlei; Medeiros, Aurielle Silva; Oliveira Neto, Pedro Mouzinho de--
16-nov-20153-jui-2015Potencial fermentativo do inóculo de ceco suíno de leitões com coprodutos de Macaúba (Acrocomia aculeata)Silva Junior, Carlos Augusto daNavarro, Rodrigo DianaMurata, Luci Sayori
jan-2015-The importance of heat against antinutritional factors from Chenopodium quinoa seedsSilva, José Antonio da; Pompeu, Dávia Guimarães; Costa, Olavo Flores da; Gonçalves, Daniel Bonoto; Spehar, Carlos Roberto; Marangoni, Sérgio; Granjeiro, Paulo Afonso--